Köszöntő

Komplex épületenergetikai beruházások hatékonyan, egy kézből, kényelmesen:
SIVA-GROUP Zrt.

A SIVA-GROUP neve egyet jelent a kiváló minőséggel, a költséghatékonysággal és az elégedett ügyfelekkel, amikor komplex épületenergetikai projektek megvalósításáról van szó. A SIVA név 25 év tapasztalatot rejt maga mögött, erre támaszkodunk, amikor szolgáltatásainkat kínáljuk. 2014-ben ezt a szerteágazó szolgáltatási palettánkat egyesítettük a SIVA-GROUP-ban, amely immár holdingként kínálja épületgépészeti-, technológiai-, automatikai-, energetikai-, valamint erősáramú kivitelezési szaktudásunkat partnereink számára.

Ügyfeleinknek munkatársaink évtizedes tapasztalata segít kényelmesebbé és költséghatékonyabbá tenni beruházásaikat. Magasan képzett projektvezetőink egyedi igényekre szabott szolgáltatás keretében támogatják a projektek kivitelezését szakmai bonyolítással, projektfinanszírozással, vagy éppen a központosított beszerzés révén elérhető költségelőnyökkel.

A megújuló energiát felhasználó rendszerek területén is otthonosan mozgunk:

holdingunk egyedi szolgáltatása a fotovoltaikus napelemes rendszerek megvalósítása, saját napelemes rendszereink teljeskörű kivitelezésével igyekszünk minél szélesebb körben kiszolgálni ügyfeleinket.

A folyamatos fejlődés kulcsa:  stabilitás és megbízhatóság

Megbízóink elégedettségét garantálja továbbá, hogy átlátható a pénzügyi hátterünk, saját eszközkészlettel rendelkezünk, valamint olyan tapasztalatot tudunk felmutatni referenciaként, amelyet a több mint 40 milliárd Ft értékű beruházásaink során sajátítottunk el. Többek között ennek is köszönhető, hogy az épületgépészeti üzletágunkból 1991 óta kinőtt cégcsoport olyan dinamikusan fejlődik, hogy már három földrészen tud sikeresen jelen lenni és eredményeket felmutatni. Ennek hála, az erőteljesen növekvő épületgépészeti üzletágunk 1991-es megalapítása óta ma már három földrészen jelen van.

A SIVA-GROUP csoport célja egyszerű: építőipari és energetikai projektek lebonyolítását kínáljuk tagvállalati rendszerünkön keresztül ügyfeleinknek, úgy hogy elnyerjük ügyfeleink elégedettségét a minőséggel és a hatékonysággal, valamint a költségek nagyarányú racionalizálásával.
Komplex, integrált megoldásokat kínálunk a tervezéstől, – a beszerzésen és projektmanagementen át – a teljes körű kivitelezésig, majd az azt követő üzemeltetésig, karbantartásig. Megrendelőinknek mindehhez elegendő mindössze egy projektvezetővel tartaniuk a kapcsolatot.

Kőműves Árpád
CEO, SIVA-GROUP

vig