Küldetésünk

Kiemelkedő tudásbázis, szigorú minőségbiztosítás, széleskörű tapasztalat

A SIVA-GROUP-nál büszkék vagyunk arra, hogy tagvállalatainkkal részt vettünk Magyarország szinte összes nagy, ipari beruházásában. Küldetésünkkel összhangban sikerült olyan modern és energiahatékony épületeket átadnunk, amelyek számunkra kifizetődőnek bizonyultak, megbízóinkat pedig elégedettséggel töltötték el.. Erre garanciát a magasan kvalifikált mérnök csapatunk és a szakterületükön képzett, tapasztalt szakembergárdánk ad.

Munkájuknak köszönhetően valósulhattak meg milliárdos méretű beruházásaink olyan  megbízóinknak, mint a Zollner, az Uniqa vagy az Audi.

Ugyanígy a csapatmunkában végzett, kimagasló épületgépészeti munkának köszönhető, hogy 2011-2014 között minden évben kiérdemeltük a Business Superbrands minősítést is.

A tökéletes kivitelezés érdekében, nagy hangsúlyt fektetünk a minőségbiztosítás és  környezetvédelem szempontjaira, ezért Holdingunk rendelkezik minden ebben a tekintetben lényeges ISO és TÜV minősítéssel is.

Magas minőség, eredményes kivitelezés = elégedett ügyfélkör

Az átadott munkáinkkal – maximalizmusunknak köszönhetően – a legmagasabb minőséget valósítjuk meg: ennek eredményeképpen az elmúlt 25 évben több meghatározó, nemzetközileg is elismert cég beruházásában vállalhattunk szerepet.